Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Διαγωνισμός διηγήματος "Ιστορίες της πόλης" -ΕΛΗΞΕ

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, γράψτε μια μικρή ιστορία με αστικό φόντο και στείλτε την ηλεκτρονικά στον διαγωνισμό μας. Οι 3 καλύτερες ιστορίες που θα επιλέξει η Κριτική Επιτροπή θα βραβευθούν με τιμητικό δίπλωμα και δώρα και θα δημοσιευθούν στις σελίδες της εφημερίδας ΜΟΝΙΤΟΡ.

Κριτική Επιτροπή:

- Γιάννης Καλπούζος:
Συγγραφέας, βραβευμένος με το Βραβείο Αναγνωστών 2009 του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου
- Λευτέρης Γιαννακουδάκης
Συγγραφέας, εισηγητής εργαστηρίων δημιουργικής γραφής για ενήλικες και μαθητές [http://syngrafi.blogspot.com/]
- Στέργια Κάββαλου
Συγγραφέας, υποψήφια για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα 2011 του περιοδικού Διαβάζω
- Γιάννης Φαρσάρης
Συντάκτης της εφημερίδας ΜΟΝΙΤΟΡ, δημιουργός της ανοικτής βιβλιοθήκης www.openbook.gr

Τα βραβεία των νικητών:

● 1ο Βραβείο: Τιμητικό Δίπλωμα & 2 διανυκτερεύσεις σε σουίτα στο MAMA NENA charming hotel (Ζαμπελίου 30, παλιά πόλη Χανίων - www.mamanena.gr)
● 2ο Βραβείο: Τιμητικό Δίπλωμα & Δωροεπιταγή 100 ευρώ από το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (Οδός 1821, αρ. 10, Ηράκλειο - www.books.gr)
● 3ο Βραβείο: Τιμητικό Δίπλωμα & 5 λογοτεχνικά βιβλία από το Βιβλιοπωλείο Λέξις (Έβανς 56, Ηράκλειο - www.lexisbooks.gr)

Όροι Συμμετοχής:

1) Στο Διαγωνισμό μπορεί ελεύθερα να συμμετέχει οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών. Το διήγημα θα πρέπει να είναι αδημοσίευτο έργο του ίδιου του διαγωνιζόμενου και να είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα.
2) Η αποστολή των διηγημάτων θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά στο email: monitor.contest@gmail.com μαζί με το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του συμμετέχοντα έως και την 30η Νοεμβρίου 2011. Το συμμετέχον διήγημα θα πρέπει να αποσταλεί ως συνημμένο αρχείο κειμένου Microsoft Word.
3) Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει το διήγημα να μην υπερβαίνει σε έκταση τις 500 λέξεις και να περιλαμβάνει στοιχεία που να σχετίζονται με το θέμα «Ιστορίες πόλης».
4) Η Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει όλα τα διηγήματα που θα σταλούν στο Διαγωνισμό και θα πληρούν τους Όρους Συμμετοχής, και θα επιλέξει για βράβευση 3 διηγήματα. Η τελική αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
5) Τα 3 διηγήματα που θα επιλέξει η Κριτική Επιτροπή θα βραβευθούν με τιμητικό δίπλωμα και δώρα και θα δημοσιευθούν σε ειδικό αφιέρωμα της εφημερίδας ΜΟΝΙΤΟΡ.
6) Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται ούτε ανταλλάσσονται με χρήματα.
7) Από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό αποκλείονται οι συντάκτες και οι συνεργάτες της εφημερίδας ΜΟΝΙΤΟΡ, καθώς και οι εργαζόμενοι στις εταιρείες των Χορηγών.
8) Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τις ημερομηνίες, να ματαιώσουν το Διαγωνισμό ή/και και να αλλάξουν τα δώρα των νικητών.
9) Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.

Γράψτε ένα διήγημα έως 500 λέξεις με θέμα «Ιστορίες πόλης».
Στείλτε τη συμμετοχή σας με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση monitor.contest@gmail.com έως 30 Νοεμβρίου 2011.

Η εφημερίδα πόλης ΜΟΝΙΤΟΡ (www.themonitor.gr) στηρίζει με κάθε τρόπο τη δημιουργική έκφραση μέσω της τέχνης. Στο πλαίσιο των δράσεων πολιτισμού που υλοποιεί, προκηρύσσει ανοικτό λογοτεχνικό διαγωνισμό με θέμα «Ιστορίες πόλης».

1 σχόλιο:

  1. γνωρίζει καποιος που και ποτε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα αυτού του διαγωνισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή