Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Μέλη του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου επισκεύασαν όλα τα καθίσματα του δημοτικού αμφιθεάτρου στο πρώην Δημαρχείο Νέας Αγχιάλου

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέλη του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου επισκεύασαν όλα τα καθίσματα του δημοτικού αμφιθεάτρου στο πρώην Δημαρχείο Νέας Αγχιάλου καθώς η φθορά ήταν εμφανής και εγκυμονούσε και κίνδυνο τραυματισμού των θεατών. Είναι χαρακτηριστικό ότι από 123 καθίσματα επισκευάστηκαν τα 110.
 Η επισκευή των καθισμάτων έγινε με έξοδα του συλλόγου μας και με εθελοντική δουλειά των μελών του, στα πλαίσια της πολύπλευρης προσπάθειας που έχουμε αναλάβει να ενισχύσουμε και να αναβαθμίσουμε την πολιτιστική ζωή του τόπου μας. Το δημοτικό αμφιθέατρο δε, είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος εκδηλώσεων της Νέας  Αγχιάλου και δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε την υποβάθμισή του από τέτοιες φθορές.
          Στα πλαίσια αυτά αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να διαμαρτυρηθούμε έντονα ως πολίτες για τη διαφαινόμενη απόλυση προσωπικού από το Δήμο Βόλου σύμφωνα με τις επιταγές της γενικότερης πολιτικής της κυβέρνησης, σε μια εποχή που διαπιστώνουμε ότι οι υπηρεσίες του δήμου ειδικά προς τις Δημοτικές Ενότητες έχουν υποβαθμιστεί λόγω έλλειψης προσωπικού και χρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου