Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε η τρίμηνη εκστρατεία που είχε ξεκινήσει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου από το Σεπτέμβριο για τη συγκέντρωση γραφικής ύλης και γενικά μαθητικού υλικού για τους μαθητές της περιοχής της Νέας Αγχιάλου που δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το σχολείο τους.
Το υλικό που συγκεντρώθηκε διανεμήθηκε στις οικογένειες των παιδιών που το είχαν ανάγκη έπειτα από συνεννόηση με τις διευθύνεις των σχολείων της πόλης μας, «Ευγένειο» 1ου Δημοτικό, «Βαρνάλειο» 2ου Δημοτικό, καθώς επίσης και στα δύο Νηπιαγωγεία της Ν. Αγχιάλου.
Στο κάλεσμα του Φιλοπρόοδου συλλόγου ανταποκρίθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας αλλά και τοπικοί σύλλογοι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για τη  συμμετοχή τους  στην προσπάθειά μας τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του «Ευγένειου» 1ου Δημοτικού Σχολείου και του «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αγχιάλου καθώς και το Σύλλογο Οξυωτών Νέας Αγχιάλου.
Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου θα συνεχίσει να αναλαμβάνει παρόμοιες πρωτοβουλίες με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας και την ενίσχυσή τους στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου