Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Αγχιάλου το πρώτο τρίμηνο του 2013 είχε τις παρακάτω δραστηριότητες:
Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 27 Ιανουαρίου 2013 στο κέντρο Γαλαξίας. Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχής και πλαισιώθηκε με μουσική και τραγούδια από το κο Στέλιο Μουτζούρη και τη κα Μίτσα Αποστολοπούλου. Στην εν λόγω εκδήλωση ανακοινώθηκε από τη Πρόεδρο του Συλλόγου κα Πίνα Αμαλία, η λήξη της διετούς θητείας του Δ.Σ. και πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση και εκλογή εφορευτικής επιτροπής, για τη διεξαγωγή των εκλογών εντός δεκαπέντε ημερών.
Στις 3 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Γυναικών, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, όπου προέκυψε το κάτωθι νέο Δ.Σ. και η  νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                                          
Καρανικόλα Χριστίνα                          Πρόεδρος
Πολυβρόχου-Πίνα Αμαλία                  Αντιπρόεδρος
Δάενα-Ρούμπου Ελένη                       Γραμματέας
Βογιατζάκη-Μακρή Ρένα                    Ταμίας
Μπογιατζή-Παπαγεωργίου Στέλλα     Μέλος
Φλαμουρίδη-Παπάτζελου Δέσποινα   Μέλος
Γκίνη  Ελένη                                        Μέλος
             
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πετρίδη Βαλασία                                   Πρόεδρος
Αποστολοπούλου-Σκούμα Ολυμπία     Μέλος
Μπογιατζή Κατερίνα                              Μέλος

Ο Σύλλογος Γυναικών συμμετείχε μαζί με 11 ακόμη Συλλόγους της Νέας Αγχιάλου, στη διοργάνωση «ΜΟΥΣΙΚΉ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» στις 17 Φεβρουαρίου, και η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από τους κατοίκους της Ν. Αγχιάλου και όχι μόνο.

Στις 10 Μαρτίου γιορτάστηκε με όλες τις πρέπουσες τιμές, η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» και πάλι στο κέντρο «Γαλαξίας».Η προσέλευση των μελών του Συλλόγου ήταν μεγάλη. Με την έναρξη της γιορτής, η Πρόεδρος Καρανικόλα Χριστίνα παρουσίασε τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής και έκανε μία σύντομη αναφορά στο θέμα της ημέρας Γυναίκα. Κύρια ομιλήτρια, ήταν η κα Πετρίδη Βαλασία, ενώ απαγγελίες ποιημάτων έγιναν από τη κα Μπογιατζή-Παπαγεωργίου Στέλλα και από τη κα Ζαράρη Άννα με ένα δικό της ποίημα. Το Δ.Σ. με απόφασή του προσέφερε στα μέλη του Συλλόγου από ένα μπουκετάκι λουλούδια, και η κα Βογιατζάκη Ρένα έδωσε από ένα γλυκό εις μνήμη της μητέρας της. Αμέσως μετά ο Σύλλογος, συμμετείχε στη παρουσίαση του βιβλίου της ποιητικής συλλογής με τίτλο «Ταξιδευτές Ονείρου» της κας Ζαράρη Άννας, διακεκριμένου μέλους του Συλλόγου μας, μαζί με το Φιλοπρόοδο Σύλλογο στο Αμφιθέατρο του Δήμου.
Στις 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή τα «ΤΡΙΗΜΕΡΑ» στο τσιπουράδικο «Γιούσουρι» του Κυριάκου Ίλτσογλου, με ζωντανή μουσική από το μουσικό σχήμα του συμπατριώτη μας Στάθη Θεοχαράκη, το οποίο διασκέδασε τις Γυναίκες του Συλλόγου με κέφι, χαρά ενώ διάφορα σκετς και αποκριάτικα ευτράπελα, τόνισαν το χαρακτήρα της ξεχωριστής αυτής Αγχιαλίτικης γιορτής. Η Πρόεδρος του Συλλόγου, αφού αναφέρθηκε στο παλαιό αυτό έθιμο, που γιορτάζεται κάθε χρόνο από τις Αγχιαλίτισες Γυναίκες, ευχαρίστησε το Φιλοπρόοδο Σύλλογο που συνέβαλε τα μέγιστα στη πραγματοποίηση της γιορτής, με τη παραχώρηση της μικροφωνικής. Γενικά επικράτησε ένα ιδιαίτερο κεφάτο γλέντι, δημιουργώντας μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς άρμοζε στη γιορτή των τριημέρων.
Στις 29 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε απογευματινή εκδρομή για τη παρακολούθηση των δεύτερων Χαιρετισμών, στο μοναστήρι της Παναγίας Άνω Ξενιάς (το αντρικό) στη Βρύναινα.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου