Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Δελτίο Τύπου - Φιλοπρόοδος Σύλλογος Ν. Αγχιάλου - ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

                         


                  ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
      Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής, Κλασσικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού, που λειτούργησαν υπό την αιγίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου σε συνεργασία με το Δήμο  παρουσιάστηκαν επιδείξεις και έτσι οι γονείς και οι φίλοι των μικρών παιδιών είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τους μελλοντικούς γυμναστές και χορευτές.
     Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χορογραφίες Κλασσικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού με υπεύθυνη τη Γυμνάστρια Κουτούφη Ελένη και κατόπιν παρουσιάστηκαν τα προγράμματα Ρυθμικής Γυμναστικής με υπεύθυνη τη Γυμνάστρια Μωραΐτου Δέσποινα. Τα πανέμορφα κουστούμια, οι πανέμορφες χορογραφίες και η χάρη των παιδιών ενθουσίασαν τους θεατές.
      Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας κ. Παντελής Πελεκάνος σημειώνοντας την άριστη συνεργασία Δήμου και Συλλόγου και ο πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γιώργος Ταβέλης που ανανέωσε το ραντεβού για την λειτουργία των τμημάτων μετά το καλοκαίρι.
      Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους μικρούς γυμναστές και χορευτές.
Έχουν ολοκληρωθεί για φέτος και τα άλλα αθλητικά τμήματα, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Βόλεϊ, Τένις, ενώ μέσα στο Ιούλιο θα ξεκινήσει τμήμα Ζούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου