Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ.

18 Ιουνίου 2014
                
Πληροφορίες: Γ. ΤΑΒΕΛΗΣ
( 2428076904 - 6974181937
Email: gtavelis@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Με συνθήματα: (Δίνουμε ένα χέρι βοήθειας στη φύση - Καθαρίζουμε την παραλία μας - Ομορφαίνουμε τον τόπο μας - Σεβόμαστε  το περιβάλλον - Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την εικόνα  της πόλης μας), την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, από πολύ νωρίς, μέλη και φίλοι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου πήραν μέρος στο καθαρισμό της παραλίας της πόλης μας.
Με καπέλα, γάντια, χορτοκοπτικά, τσάπες, κλαδευτήρια, πριόνια, τσουγκράνες και οπωσδήποτε πολύ κέφι, για αρκετές ώρες κλαδέψαμε, κόψαμε χόρτα, μαζέψαμε σκουπίδια και υλικά για ανακύκλωση, δυστυχώς σε πολύ μεγάλη ποσότητα. Φάνηκε δηλαδή ότι είναι πολλοί αυτοί που δεν προσέχουν το περιβάλλον.
Τα μέρη που καθαρίστηκαν ήταν το παρκάκι στο λιμανάκι και η παραλία μέχρι το Αλωνάκι. Εκείνο που χρειάζεται να γίνει είναι ασφαλώς να διατηρούμαι τους χώρους καθαρούς και ιδιαίτερα τη θάλασσα, να κάνουμε κι άλλες εξορμήσεις καθαριότητας σε εθελοντική βάση, αλλά και ο Δήμος να ενισχύσει το προσωπικό που είναι υπεύθυνο όχι μόνο για τον καθαρισμό αλλά και για το πράσινο γιατί η εικόνα της Νέας Αγχιάλου θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη. Η υπόσχεση του Συλλόγου είναι ότι τέτοιες προσπάθειες θα συνεχιστούν και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και άλλοι μιμητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου