Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ "ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ" ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ: "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ" ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.


https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif



Η πρόεδρος της ΕΛΒΕ Άννα Φαχαντίδου και το Συμβούλιο, σας καλούν στα εορταστικά  «θυρανοίξια» της στέγης μας, την 29η Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο στις 5 μμ.
Εξ αιτίας  του υπέρογκου ενοικίου, που μας ζήτησαν οι ιδιοκτήτες του 1ου ορόφου, αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε στον 2ο όροφο, στην ίδια διεύθυνση, σε ακίνητο του Χαρίσιου γηροκομείου, το οποίο και κάλυψε ένα μεγάλο μέρος της ανακαίνισης. Μετά λοιπόν από ένα Μαραθώνιο εννέα μηνών, είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε μαζί σας την έναρξη λειτουργίας της νέας μας στέγης που θα ονομαστεί:
                    «το Σπίτι του Λογοτέχνη».  
Δυστυχώς όμως η επιβίωση της Ένωσης δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένη. Τα έξοδα της μετακόμισης και του μέρους της ανακαίνισης που μας αναλογούσε (ελαιοχρωματισμοί, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, καθαρίστρια, αχθοφόροι και ένα σωρό άλλα που προκύπτουν σε τέτοιες περιπτώσεις), το χρέος προς τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, το χρέος  προς την εφορία, τα πάγια έξοδα της στέγης (300 ευρώ περίπου τον μήνα), καθώς και η έκδοση του περιοδικού είναι δαπάνες, που πρέπει να καλυφθούν από μας όλους, αν δεν θέλουμε να διαλυθεί η ΕΛΒΕ. Όπως καταλαβαίνετε η συνδρομή μας  είναι το μοναδικό έσοδο του Συλλόγου και πρέπει να καταβάλλεται εγκαίρως από όλους μας. Το συμβούλιο βέβαια είναι πρόθυμο να διαπραγματευτεί μακροχρόνιες οφειλές.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης η πρόεδρος θα ανακοινώσει ένα πρόγραμμα εξόδου από την κρίση στην οποία βρισκόμαστε. Θα προταθούν ιδέες εξοικονόμησης χρημάτων από εκδηλώσεις και εκδρομές, από παρουσιάσεις βιβλίων στη στέγη μας, από εκδόσεις, από μαθήματα δημιουργικής γραφής και άλλα πολλά που και εσείς μπορείτε να προτείνετε, για να μας συμπαρασταθείτε στη νέα μας αρχή.
Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας μία φωτογραφία και τον αριθμό ταυτότητας, για να παραλάβετε την Κάρτα Μέλους, που είναι ήδη έτοιμη, όσοι δεν την έχετε παραλάβει.
Θα παραλάβετε επίσης και το Περιοδικό, που για οικονομικούς λόγους αδυνατούμε, προς το παρόν, να ταχυδρομήσουμε.
Σας περιμένουμε με χαρά στο καινούργιο μας  σπίτι και ελπίζουμε να μας συνδράμετε στην πολύ δύσκολη θέση που βρισκόμαστε.
                                                
                                                        Καλή αντάμωση
              Το διοικητικό συμβούλιο   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου