Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ε.Λ.Β.Ε. ΚΑΙ Κ.Θ.Β.Ε.

Μετά από εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τους υπεύθυνους του Κ.Θ.Β.Ε. μπήκαμε ως “Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος” στο “VIPCLUB Υποστηρικτών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος”.
Η εξωστρέφεια προς ενίσχυση του προφίλ της Ένωσης, αποτέλεσε το κίνητρο των ενεργειών της Προέδρου της ΕΛΒΕ κ. Άννας Φαχαντίδου για τη στενή συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας. Ήδη, η κ. Μαρία Τσίμα, αναπληρώτρια καλλιτεχνική διευθύντρια, πρότεινε μια κοινή εκδήλωση «αναλόγιο», με ποιήματα και μικρά διηγήματα των μελών μας, με θέμα το παιδί, τα οποία θα σκηνοθετηθούν και θα επενδυθούν μουσικά, από το Κ.Θ.Β.Ε. 
   Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε τα μέλη μας να επιλέξουν από τα έργα τους και να καταθέσουν (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς μέχρι τις 31/10/’16), ποιήματα (μέχρι 20 στίχους) ή μικρά διηγήματα(έως 1000 λέξεις) με θέμα ‘το παιδί’, στην διεύθυνσή μας «Τσιμισκή 128 – Τ.Κ. 546 21».
(Θα επιλεγούν από το ΚΘΒΕ 20 έργα, τέτοια σε έκταση, ώστε να καλύπτουν εκδήλωση μιάμισης ώρας).
   Όλες οι απαγγελίες και αναγνώσεις θα γίνουν από ηθοποιούς του Κ.Θ.Β.Ε.

Σημ. Τα προνόμια για τα μέλη μας από το “club Υποστηρικτών” στο οποίο πλέον ανήκουμε, είναι θεατρικά εισιτήρια στη μισή τιμή και δωρεάν πρόγραμμα για παραστάσεις του ΚΘΒΕ. Επίσης εκπτώσεις σε café και καταστήματα εστίασης συνεργαζόμενα με το ΚΘΒΕ.

   Για πληροφορίες, στην Πρόεδρο της ΕΛΒΕ κ. Άννα Φαχαντίδου (Τηλ. 6944 311 015).

       Η Πρόεδρος                                                  Η Γενική Γραμματέας
Άννα Φαχαντίδου                                                   Ελένη Βεζύρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου