Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση της προέδρου της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

Με σκοπό την σύσφιγξη των σχέσεων ανάμεσα στους νέους (ηλικιακά) της Ε.Λ.Β.Ε. και την παρουσίαση του έργου τους, η Ένωσή μας διαθέτει την αίθουσα της την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, από τις 7.30΄ έως τις 9.
Έναρξη συναντήσεων : Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016
Στο ζεστό φιλικό της περιβάλλον, θα έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί το φυτώριο των νέων λογοτεχνών, μέσα από μια ευχάριστη χαλαρή επικοινωνία, όπου θα καταθέσουν τη δική τους ματιά στα πράγματα της τέχνης του λόγου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και κάποιες εξορμήσεις σε κοντινά café.
Οι νέοι, μέσα από την συνύπαρξή τους, την ανταλλαγή των απόψεών τους, την προβολή του έργου τους και τις συζητήσεις τους, θα κληθούν να διδαχθούν και την αξία του πνεύματος της συλλογικότητας. Κάποτε θα διαδεχθούν τους παλαιότερους στην διοίκηση του καταξιωμένου πολιτιστικού μας φορέα και η συλλογικότητα είναι απαραίτητη και καίρια προϋπόθεση για τη συνέχισή του.
Η δράση της Ε.Λ.Β.Ε., όπως μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές, διαλέξεις, διαγωνισμοί, βραβεύσεις, εργαστήρια δημιουργικής γραφής κ.α. πρέπει να έχει συνεχιστές, και αυτός είναι ο λόγος που η Ένωση περιβάλλει με τόση αγάπη τους νέους της. Αποτελούν το όραμα και την ελπίδα της.
Πληροφορίες στην Πρόεδρο κ. Άννα Φαχαντίδου (6944 311 015) και στην Γενική Γραμματέα κ. Ελένη Βεζύρογλου (6986 409 104).
Η πρόεδρος
Άννα Τσιλιγκίρογλου – Φαχαντίδου
Ιατρός – συγγραφέας
Ομ. καθηγήτρια Α.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου