Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 « ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ  ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ''.


Η 7η Εφορεία Βυζαντινών  Αρχαιοτήτων σε συνδιοργάνωση με την Δημοτική επιχείρηση  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Δήμου Βόλου παρουσιάζουν την Παρασκευή  23 Αυγούστου την Πολυφωνική χορωδία του Δήμου Βόλου για  μια μουσική βραδιά με τίτλο ''Πανσέληνος με συναυλία  '', στον  Αρχαιολογικό χώρο της Βασιλικής Α   Αγίου Δημητρίου των Φθιωτίδων Θηβών - Νέας Αγχιάλου στις 9:30 μ.μ, με ελεύθερη είσοδο. Στο πιάνο θα συνοδεύει η κ. Κερασία Σιάρα. 
Η Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου με μαέστρο τον Γιάννη Καρκάλα κατάφερε να καθιερωθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αποσπώντας επαίνους και βραβεία όπου έλαβε μέρος. Συνεργάστηκε με τις Κρατικές Ορχήστρες Αθηνών και Βορείου Ελλάδος, με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου, καθώς και με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου, ανεβάζοντας έργα μεγάλων μουσουργών. Έλαβε μέρος σε διάφορα χορωδιακά φεστιβάλ της Ευρώπης και της Ελλάδας, τιμήθηκε με πρώτα και δεύτερα βραβεία σε Πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον χορωδιακό διαγωνισμό κρατών-μελών της Ε.Ο.Κ. στην Τολόζα της Ισπανίας. Πραγματοποίησε τουρνέ στην Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ιταλία, Βουλγαρία, Αμερική κ.α.
  Μια βραδιά με γεμάτο φεγγάρι, όμορφη μουσική και γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών  σε ένα μαγευτικό μέρος, εξαιρετικά φορτισμένο από ιστορικής πλευράς, στον Αρχαιολογικό Χώρο της Νέας Αγχιάλου, έναν από τους σημαντικότερους  που υπάρχουν και κοσμούν την Ελληνική γη, δίνοντας τη μοναδική δυνατότητα διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων, κάτω από το φεγγάρι και δίπλα στην  Βασιλική Α   Αγίου Δημητρίου.



Από την 7η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου